svarer alle på mail <3

Legg gjerne igjen en liten hilsen hvis dere liker siden :) alle henvendelser om valp blir besvart via mailen dere oppgir :)

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Silje, 18. jan, 2019
Hei! Jeg og min kjære samboer er veldig interessert i en finsk lapphund. Kontakter deg pga utrolig gode tilbakemeldinger ansgående din kennel. Vi er 24 og 25 år og bor i naturomgivelser i Asker! Vi er begge vokst opp med hunder, jeg Schafer og han Drever’e.. Så vi er godt vandt med dyr og hund spesielt. Vi har veldig lyst til å utvide vår lille familie og håper på svar fra deg. Med vennelig hilsen Silje B Pedersen!
E-post:
Skrevet av Jorunn Ovnerud, 15. jan, 2019
Hei
Vi er på utkikk etter ny Finsk Lapphund og helst tispe. Vi har mistet vår kjære følgesvenn gjennom 13 år. Vi er en familie på 5 med voksne barn . Bor rett ved skogen i enebolig og rolige omgivelser. Vi ønsker å stå på venteliste hos dere. Håper på positiv tilbakemelding : Mvh Jorunn Ovnerud
E-post:
Skrevet av Jens Chr. Køhler, 9. jan, 2019
Hei. Vi ønsker å kjøpe en valp, en tispe. Vi har i mange år hatt to lapphunder, men mistet Arja 28. desember. Hun ble nesten 16 år. Hannen vår er 8 ½ år og er fra Lapinlunas kennel i Arvika. Den første lapphunden fikk vi i 1998. Vi er nå pensjonister og har enebolig i Vestby. Vi har også hytter ved Lyseren og i Stor-Elvdal. Både boligtomten og hyttetomtene er inngjerdet slik at hundene kan springe fritt. Vi går daglig turer og har tenkt oss å trene en ny hund i agiliti og spor. Vi håper å høre fra dere.
Vennlig hilsen Jens Chr. Køhler
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Anette, 5. jan, 2019
Hei,
Ser dere har planer om valper i 2019. Vi er en familie på 5 som er interessert i finsk lapphund. Ønsker hunden som en familiehund som kan være med på turer på fjellet og familieturer i helgene, er også i tenkeboksen på om vi skal prøve oss på agility.
Vi er vant med hund, og har hatt en cairn terrier de siste 12 årene. Hvis du ønsker mer informasjon kan jeg sende dette pr epost.
E-post:
Skrevet av Hanne Berit Myrvold, 4. jan, 2019
Hei
Jeg har sendt deg en mail, men har ikke fått noe svar, så jeg forsøker her :) (det kan godt hende det e rjeg som er utålmodig ;)).
Jeg ser at dere venter valper og jeg og familien er intressert i å kjøpe en valp. Vi lurer derfor på om det er en mulighet for det? I mailen jeg sendte deg skrev jeg mer om oss som familie og hvordan vi ser for oss en hverdag med en hund. Vi er en familie med voksne barn/ungdom i husog har lenge tenkt på å ha en hund i familien, men det har ikke passet inn før nå. Nå har jeg mer tid pga en fleksibel jobb som blant annet åpner for mer tid til å jobbe hjemmefra. Vi blir derfor førstegangseiere av en hund, men vet at det følger med mye ansvar og hardt arbeid. Vi ønsker oss en hund som kan være med på turer i skog og mark, men som ikke nødvendigvis trenger de aller lengste turene i hverdagen. Vi ønsker oss et familiemedlem som er barnevennlig og hengiven, kort sagt et; etterlengtet.
Håper på svar.
Vennlig hilsen
Hanne Berit Myrvold
E-post:
Skrevet av Karoline Faarlund , 8. des, 2018
Hallo! Ser det er mulighet for kull i 2019. Er veldig interessert i rasen finsk lapphund :) har hatt hund hele livet og har veldig lyst på denne rasen! Håper vi kan snakkes litt mere på mail.

Vennlig hilsen
Karoline Faarlund
E-post:
Skrevet av Tonje Ailin Birkeland og Emil Kongsten , 2. des, 2018
Hei! Jeg ser dere har oversikt over mulige kull i 2019. Jeg og min samboer er veldig interesserte i en Finsk Lapphund da jeg har hatt slik hund tidligere. Vi lurer litt på når i 2019 det eventuelt er snakk om at dere skal få de valpene. Håper vi kan snakkes litt mer på mail :) Ha en fin dag :)
E-post:
Skrevet av Pauline, 25. nov, 2018
Hei! Ser at du har bekreftet drektig 19.11.18. Er veldig interessert i å komme i kontakt med deg vedrørende valp. Har dere venteliste på kullet som er bekreftet nå? Er veldig interessert i et tilskudd til vår familie. Gjerne seng meg en mail slik at vi får kommet i kontakt :)
E-post:
Skrevet av Marit, 18. nov, 2018
Hei- Jeg ser at du har en parring nå i høst, med valper inn mot nyttår. Vi har hatt labrador i mange år, men etter noen år uten hund har vi lyst på en mindre hund. Da vi bor på gård har vi "landet på" finsk lapphund. Vi ønsker oss en tispe farge vilt, domino eller sobel, eller sort med tegn (må ha en del hvitt/tegn i ansiktet). Kan du holde meg orientert når dette kullet kommer? TAKK!
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Nicole, 14. nov, 2018
Hagebildet kom visst ikke med på forrige hilsen
Skrevet av Nicole, 14. nov, 2018
1000 takk for kjempehyggelig besøk hos 2 og 4-beinte. Det var en harmonisk kose-gjeng, ca 7,8,9 stykker som svinsa rundt meg. Bare kos og godlyder. Sif var ei lita jente med trampoline under alle beina. Hun hoppa og "underholdt" alle de andre som mer eller mindre var med på leken. Tila - hun var som en meget snill dronning. En dronning du har positiv respekt for, veldig flott dame. Det var også en engel der, som ikke bare var engel. Jo vet du, de var engler alle sammen. Helt hærlig. Jeg har allerede laget plass i senga mi :) Kanskje hagen er et sted en sånn liten ulldott vil like seg, hvem vet.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Hege, 11. nov, 2018
Hei.

Vi er en familie på fire med barn på 2 og 6 år. Vi har erfaring med Japansk spisshund som vi desverre måtte ta farvel med i sommer. Vi ønsker oss ny valp til våren og/eller ta over en unghund. Forvert er og av interesse da vi bor i Tomter/østfold.

Har dere noe ønske om forvert eller en ung/voksen hund dere vurderer å sette ut/selge/omplassere?
Kontakt meg gjerne på mail for hyggelig hubdeprat.

E-post:
Skrevet av Hedi, 29. okt, 2018
Flor noen flotte hunder! :)
Skrevet av Liv Lysaker, 20. okt, 2018
Hei, jeg er på utkikk etter hannvalp i juni 2019. Jeg ser at dere har planer, og leser at dere får masse skryt fra tidligere valpekjøpere. Har dere kull på gang som passer med sommeren 2019, tror du?
E-post:
Skrevet av Petter Wik, 20. okt, 2018
Hei! Vi har akkurat mistet vår beste kompis Buzz, en finsk lapphund som vi har hatt gleden av å ha i over 13 år og savnet er stort. Vi er nå på utkikk etter en ny valp så har dere noen kull på gang?
E-post:

Nyeste kommentarer

24.08 | 09:07

hallo mamma

...
25.02 | 19:06

Skriv i gjesteboken så får jeg svart deg , evt Rita.bra@hotmail.com

...
25.02 | 18:59

Hei,
Jeg ser at du skal ha valper nå i slutten av februar.
Jeg er interessert i en tispe valp.
Mvh
Madeleine Dybedahl
(fant ikke mail eller telefon nr.)

...
02.01 | 18:49
velkommen til har mottatt 3
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE