svarer alle på mail <3< span>

Legg gjerne igjen en liten hilsen hvis dere liker siden :) alle henvendelser om valp blir besvart via mailen dere oppgir :)

Skrevet av Emma Kjenes, 5. aug, 2021

Hei!

Mitt navn er Emma, jeg er 22 år og kommer fra en liten bygd cirka en time utenfor Bergen. Som liten vokste jeg opp med hund i alle former og fasonger, alt fra vår kjære blandingshund som vi dessverre måtte si farvel til etter tretten år, til min brors bichon frise som fortsatt lever i sitt beste velgående. Jeg har alltid vært interessert i alt som har med hund og gjøre, og som liten hadde jeg en liten drøm om å drive med blant annet agility (her snakker vi hjemmelagde hinder i bakhagen, ikke noe altfor ambisiøst). Det jeg nå hovedsakelig ser etter er derimot en turkamerat og en ny bestevenn. Jeg, som resten av familien, er over gjennomsnittet glad i å gå i fjellet, og det var nok slik vi endte opp med hytte på Voss. Her tilbringer vi store deler av året, både på fjelltur til fots og på ski, og det er alltid plass til både firbeinte og tobeinte. Min drøm er å ha en firbeint bestevenn å dele disse opplevelsene med.

Og gå til anskaffelse av valp er noe som har vært i kortene lenge, men det er først i år at en valp hadde passet utmerket inn i den lille familien min. Jeg har brukt lang tid på å bestemme meg for at dette er det rette valget for meg, da jeg ønsket å være sikker på at en hund passet perfekt inn i livet mitt; og det kan jeg med hånden på hjertet si at den hadde gjort nå. Valg av rase var også en prosess, men for et par år siden oppdaget jeg finsk lapphund, og etter å ha lest om rasen var jeg frelst. I løpet av de siste årene har jeg møtt på et par finske lapphunder, og jeg må nok innrømme at jeg er forelska; for en rase! Nydelig personlighet, utseende og så herlige! Det er ikke uten grunn at jeg har falt for den finske lapphunden.

Som oppdretter er du nok ute etter å vite hva jeg har å tilby en valp. Slik jeg har forstått det, så er det mange som er interessert i hund nå om dagen, og populariteten til denne rasen stiger stadig. Som en forhåpentlig fremtidig valpeeier vet jeg at det forventes en del fra meg, både fra deg som oppdretter, men og fra hunden som kommer til et nytt hjem. Det første jeg kan tilby er et varig, stabilt og kjærlig hjem der en valp vil bli elsket av alle, ikke bare meg. Både familien min og vennene mine rundt meg er svært glad i hunder, og min aller nærmeste venninne arrangerer ukentlige hundetreff på gården sin her i bygda. Dette betyr at jeg har gode muligheter for sosialisering for en hund, med mennesker, hund og andre dyr. I vår ble jeg ferdig med bachelor i medievitenskap, så nå har jeg meg et år som vikar i den lokale barnehagen mens jeg planlegger hvor veien skal gå videre. Har derfor masse ekstra tid til å ta imot en valp det neste året.

Som du kanskje forstår er jeg ganske ivrig på å få min egen liten tass, så håper at mailen finner frem og at jeg hører. Er ny i gamet, så dersom det er noe du lurer på angående meg eller noe jeg ikke har svart utfyllende nok på, ikke nøl med å ta kontakt! Emmakjenes@gmail.com eller mob nr 93205129. Ha en fortsatt fin sommer! :D

Med vennlig hilsen
Emma Kjenes

E-post:

@gmail.com

emmakjenes

Skrevet av Malin Bakken, 21. mai, 2020

hei

Vi ønsker et kull på vår tispe. har sett på avls hannene deres og vurderer ulldotten Knotas.

er også muligens interessert i noen av hannbikkjene som dere har fått i tidligere kull og som ikke står på avls-listen deres. håper å høre fra dere snart.

Mvh Malin Bakken

E-post:

@multiarena.no

malin

Skrevet av Wenche Hammerin, 11. mar, 2020

Hei

Jeg lurer på om dere planlegger flere valpekull i år. Jeg ønsker å tilføre familien en hund, og valget har falt på finsk lapphund. Jeg er en dame bosatt i Bærum. Jobber som lærer så det beste hadde vært om det var mulig å få valp i juni. Ønsker helst tispe.
Mvh Wenche

E-post:

wenche.hammerin

@gmail.com

Skrevet av Linda , 22. feb, 2020

Hei

Vi er et par fra Oslo som ønsker å utvide familien i 2020. Vi har falt for rasen finsk lapphund :) Vi ønsker å tilby et aktivt hjem med mye omsorg og kjærlighet

Håper dere tar kontakt ^^

E-post:

linda.kristensen91

@gmail.com

Skrevet av Bård, 25. jan, 2020

Hei
Vi er en familie på fire som som har veldig lyst på en snill lapphund-tispevalp. Vi bor i Bergen med stor hage og fine turområder.

Håper dere vil vurderer oss som valpe-kjøper. Ta kontakt for mer informasjon.

E-post:

blindvik81

@hotmail.com

Skrevet av Elisa, 11. jan, 2020

Heisann! Jeg er kjempe interessert i en finsk lapphund valp i 2020, og lurer på prisen og når det er født ett kull om det var mulig for besøk. Jeg er kjempe spent til å høre fra dere.

E-post:

elisagreeven

@gmail.com

Skrevet av Solveig , 2. jan, 2020

Hei!
Vi ser dere har valpeplaner for 2020. Vi er et par som bor i oslo og ønsker oss vår første hund. Vi kjenner flere som har finsklapphund og vi liker rasen veldig godt. Vi er på utkikk etter en tispe valp og ble anbefalt dere av en bekjent som har fått valp fra dere tidligere. Vi håper dere tar kontakt slik at vi kan forklare litt mer om hvem vi er og hvorfor vi ønsker oss finsklapphund.

E-post:

tilsolveigham

@gmail.com

Skrevet av Ruth, 6. des, 2019

Har dere valpeplaner for 2020? Vi er på utkikk etter lapphund nummer to, har ein tispe på fem år, ute etter hannvalp.

E-post:

@hotmail.com

Rutta1977

Skrevet av Anniken , 19. jun, 2019

Hei! Vi er et samboerpar bosatt på Haslum i Bærum og er veldig interessert i valp fra dere i løpet av 2020. Jeg har sendt deg mail for litt over en uke siden, så prøver lykken her. Ble anbefalt dere av ei jeg snakket med på Instagram som eier hunden Bailey, som dere skal parre med dette året. Vi håper på å høre fra dere så vi kan snakke om et evt valpekjøp😊 Klem fra Anniken.

E-post:

anniken.ld95

@hotmail.com

Skrevet av Silje , 3. jun, 2019

Hei! Jeg var i kontakt med dere for kanskje ett halvt år siden angående valper. Lurer på hvordan det ser ut med planlagte kull fremover?

Jeg og samboeren min er bosatt i natur fine omgivelser i Asker og er veldig klare for å utvide vår lille familie med en hund. (Til høsten eller neste vår, kommer selvsagt an på ventelistene deres) Er helt forelska i Finsk lapphund.

Håper på Mail fra deg så vi kan ta en prat:-) Klem fra Silje

E-post:

Siljepedersen1

@hotmail.com

Skrevet av Camilla Rismoen, 21. mai, 2019

Hei!
Fikk tips om deres side av en kollega, da hun kjenner en som har hund fra dere og er veldig fornøyd!
Vi har veldig lyst på en finsk lapphund selv, blitt helt forelsket i denne rasen.
Det så ut som dere har et kull på vei, så jeg ville høre hvordan det ligger Ann? Er det noen ledige valper? (Regner med det er venteliste, hørt de er veldig populære) men vil uansett høre tilfelle mulighet for ledige valper eller evt. Planlagte kull fremover!

Vi er to aktive jenter, erfaring med hun både fra vi begge var små, da vi kommer fra hundeglade familier begge to! Også fra hundepass (da vi passer hunder til venner så fort vi får mulighet)
Nå har vi funnet ut av tiden er inne for å skaffe oss vår egen hund å gi kjærlighet til.

Ønsker deg en fortsatt fin kveld og håper på postitivt svar!

E-post:

@hotmail.com

Camilla-ris

Skrevet av Trine, 25. mar, 2019

Hei på dere:)

Vi er en familie på 4 som vurderer sterkt å anskaffe oss en hund. Vi har falt helt for finsk lapphund.
Vi bor på Nøtterøy. Har hytte på fjellet og er ellers en normalt aktiv familie.

Har en haug av spørsmål om denne rasen og det å få valp/hund. Håper på Kontakt med dere:)

Mvh Trine Herholdt (og resten av familien)

E-post:

t_herholdt

@yahoo.com

Skrevet av Kathrine Gulbrandsen, 21. mar, 2019

Hei hei.
Vi er en familie fra vestfold som ønsker oss en finsk lapphund. Vi har besøkt et par oppdrettere (Lappejenta og Kalo Skilo) og blitt litt kjent med rasen. Vi bor på en liten gård med 6 mål tomt og som grenser til skog.
Jeg jobber 50% og mannen min jobber offshore,så vi har mye tid til hund. Har også erfaring med hund,da vi har en fra før (Berner Sennen).Kanskje vi kan komme å hilse på ?

E-post:

kathgulb

@online.no

Skrevet av Asbjörn Eskild, 10. mar, 2019

HEI,

Vi er en aktiv familie på 4 fra Kråkeröy. Vi vurderer å skaffe en finsk lapphund. Vi er mye på fjellet i löpet av vinterhalvåret og på sjöen i sommerhalvåret.
Har dere noen planlagte valpekull og er det mulig å mötes for å se hundene ?

E-post:

@gmail.com

Kallera21

Skrevet av Eli Gravdahl-Johansen, 7. mar, 2019

Hei Rita😃
Vi har en finsk lapphund som fyller 2 år i april. Den er fra Lappejentas kennel og Maria Knudsen eier pappaen hans, Kettu. Vi ønsker oss en lillebror til han og lurer på om du har/skal ha valper. Perfekt hadde vært om den er leveringsklar i juni/juli. Vi er en familie på fire, to voksne og to jenter på 16 og 20 år. Vi bor rett ved skog og mark og det å være på tur med lappisen vår er noe av det beste som finnes.
Hilsen Eli

E-post:

Hjemmeside:

@gmail.com

eligj74

Nyeste kommentarer

28.10 | 11:00

Hei😊vi er en familie på 4 som ønsker oss veldig en finsk lapphund val...

20.09 | 18:38

hei. kan du sende en mail ? får ikke ringt nå. mvh rita

20.09 | 18:29

Hei Mitt navn er Morten Larsen, har noen spørsmål, kunne du ringt me...

23.07 | 00:32

Er bare såå spent på vidunderet jeg skal få hilse på i Larvik. Nemli...